Centrumvangroei

Last van allergieën

Last van allergieën?

Veel allergieën worden geboren in je brein als gevolg van een overdreven reactie van het immuunsysteem op iets. Met als gevolg dat het lichaam dan reageert met klachten als; niezen, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree, etc. Vaak is een allergie in zeer korte tijd ontwikkeld. En gelukkig is het brein ook in staat om in zeer korte tijd weer vaarwel te zeggen tegen deze allergie. Enkele voorbeelden van allergieën waarvoor hypnotherapie veel wordt ingezet zijn; allergie voor huisdieren, huisstofmijt, insectengif. Maar ook allergie voor verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld zeep of een bepaalde parfum. Voedselallergie, zoals gluten, melk, vruchten, noten etc. De meeste allergieën zijn met 3 hypnose sessies definitief weg.

De zon begint te schijnen en we trekken massaal naar buiten.
Veel mensen kijken naar het voorjaar uit, maar het is niet voor iedereen zo’n fijne tijd. Voor mensen met hooikoorts kan het namelijk soms best vervelend zijn. Een op de vijf mensen is 20%, heeft in Nederland in mindere of meerdere maten last van een vorm hooikoorts.

Dus In drie sessies pakken we je Allergie of Hooikoorts aan.


Sessie 1: Identificeren van de allergie of hooikoorts, triggers en emoties. Daarna bereiden we je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Sessie 2: Wegnemen van de allergie of hooikoorts en de bijbehorende emoties. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.