Centrumvangroei

Angst of fobie?

Van je Angst of Fobie afkomen?

Definitief van jouw angst of fobie af in slechts drie sessies met hypnotherapie is dit mogelijk!

Heb je last bepaalde van een bepaalde angst of fobie?. Bepaalde typen hiervan zijn slechts een beetje lastig, maar andere zijn sterk aanwezig. Zij vormen dan een belemmering in je dagelijks leven.

Angsten en fobieën zijn inderdaad niet hetzelfde. Angst: is een natuurlijke reactie van ons lichaam (instinct) op gevaarlijke situaties, dit komt omdat de mens is geprogrammeerd om in de natuur te kunnen overleven. Zodra angst onderdeel van het dagelijkse ritueel gaat uitmaken heet dit ongezonde angst. Door ongezonde angst kan een angststoornis ontstaan.

Fobie: Een fobie is een specifieke angst voor bepaalde dingen, dieren of situaties. Wanneer de angst onderdeel gaat uitmaken van het dagelijks leven kan de persoon een angststoornis ontwikkelen. Meestal is een angststoornis door een fobie niet de oorzaak van de fobie zelf, maar zijn lichamelijke angstklachten die door de fobie ontstaan de oorzaak van de angststoornis. Denk aan mensen die in paniek raken door bijvoorbeeld hyperventilatie, hartkloppingen .

Je kunt hierbij denken aan:

  • Angst voor spinnen, slangen, honden et cetera;
  • Kleine ruimtes / claustrofobie;
  • Tunnelvrees;
  • Straatvrees;
  • Hoogtevrees;
  • Examenvrees
  • Of wat voor angst of fobie dan ook.


In drie sessies pakken we je angst of fobie aan.

 
Sessie 1: Identificeren van je angst of fobie, We bereiden je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Sessie 2: Wegnemen van de angst of fobie en de bijbehorende emoties. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.