Centrumvangroei

Hypnostische Maagverkleining

Hypnostische Maagverkleining

In 5 sessies, definitief afvallen zonder dieet, door de kracht van jouw onbewuste.

De wekker gaat af.
Uit onderzoek van volksgezondheid en zorg blijkt: Dat 50% van de Nederlanders te dik is, wereldwijd is dit 1 op de 3.  Nederland kent 1,7 miljoen volwassenen met obesitas; de veroorzaker van veel ziektes. Voornamelijk onder de jongvolwassenen zie je dit terug, in ernstige vormen van suikerziektes, of ze hebben al op jonge leeftijd een hartinfarct gehad. Velen van hen lopen met een torenhoge bloeddruk rond, wat je kunt vergelijken met een tikkende tijdbom. Van de jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar is al 20% veel te zwaar.
Overgewicht kan lijden tot: diabetes, hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, slaap- apneu, Pijn en moeite met bewegen, depressie en faalangst, verminderde sociale, fysieke en emotionele vaardigheden.De koe bij de horens pakken.
De werkelijke oorzaken achter het overgewicht wordt met diëten niet aangepakt (pappen en nat houden). Dat is de reden, waardoor zeer veel mensen terugvallen na hun dieet, in oude patronen. Sterker nog je ziet vaak dat er nog meer kilo’s aankomen dan voordat ze aan het dieet waren begonnen. Bij de hypnotische maagverkleining, richten we ons juist en volledig op de onderliggende patronen en oorzaken van het overeten.

Sleutel tot uw succes.
Na mijn specialisatie hierin, ben ik me gaan toeleggen op het plaatsen van de hypnotische maagverkleining. Alle cliënten die ik heb geholpen om definitief in gewicht te minderen, hadden al een lange geschiedenis achter de rug met pogingen daartoe. Geen enkel voedingsadvies is buiten hen omgegaan en hebben ze geprobeerd. Het succes van de hypnotische maagverkleining is bewezen, met 93% blijvend resultaat. Maar nog meer dan dit, kan ik meegenieten van mijn cliënten, die succesvol hun streefgewicht halen en weer fit en energiek in het leven blijven staan. Heb ik uw interesse gewekt? Maak dan een afspraak via onderstaande button.

3 gedachten over “Hypnostische Maagverkleining”

  1. ben zeer benieuwd hoe dit werkt
    wil graag meer inlichtingenhierover
    heb zelf een maagband gehad maar deze
    moest verwijderd worden door een ontsteking

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.