Centrumvangroei

Slaapproblemen

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat In 2019 gaf 27 procent van de 25-plussers aan problemen te hebben met in slaap komen, doorslapen, of te vroeg wakker worden. Dat is een lichte toename ten opzichte van 24 procent in 2018. Mensen met een betaalde baan slapen het best, arbeidsongeschikten ervaren met afstand het vaakst slaapproblemen. Van de slechte slapers die zichzelf arbeidsongeschikt verklaren, heeft ongeveer tachtig procent als gevolg overdag last van verminderde concentratie, vergeetachtigheid of een slecht humeur.
Balans in ons dag en nacht ritme, veel mensen ervaren niet in balans te zijn door hun dag en nacht ritme. Door hypnose kunnen we binnen 3 sessies u weer terug in het juiste dag en nacht ritme brengen zodat u weer uitgerust en met een goed humeur de dag begint en met een gerust hart uw nachtrust telkens weer weet terug  te halen.

In drie sessies pakken we je slaapproblemen aan.

 
Sessie 1: Identificeren van je slaapproblemen, We bereiden je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Sessie 2: Wegnemen van de slaapproblemen en de bijbehorende emoties. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.