Centrumvangroei

Stoppen met roken?

Hypnotherapie Alphen aan den Rijn en stoppen met roken


Wist u dat met hypnotherapie de hoogste resultaten gehaald worden als het gaat om stoppen met roken? Een verslaving als roken is in het onderbewuste vaak gekoppeld aan “iets”. Woorden als “gezelligheid, rustmomentje voor mijzelf pakken zijn veel voorkomende uitspraken. Eigenlijk vertegenwoordigen ze vaak een behoefte wat het roken dan even beantwoord. Of onderdrukt het roken een emotie.

Met hypnotherapie het patroon van roken doorbreken

Met hypnotherapie in mijn studio in Alphen aan den Rijn gaan we werken aan die behoeften en/of emotie en geven we het een andere invulling. Op deze manier is de behoefte aan een sigaret vaak nihil en de emotie veranderd en dat maakt het voor de persoon in kwestie makkelijker om een oud patroon te doorbreken. Deze theorie is grotendeels vergelijkbaar met vele andere verslavingen waardoor hypnotherapie geschikt is om op een snelle, effectieve manier van een verslaving af te komen. In het geval van “stoppen met roken” is 95% van de mensen met één lange sessie door mij blijvend van hun verslaving af!

In één hypnotherapie-sessie stoppen met roken

In één sessie van drie uur tijd help ik je van het roken af.

Wat houdt dat in? Het identificeren van je rookgedrag. We bereiden je onbewuste voor op de gewenste verandering. Belangrijk hierbij is dat cliënt echt een besluit genomen heeft om te stoppen met roken. Zonder dit besluit is er geen behandeling mogelijk en verspilt u uw budget.

Wegnemen van het rookgedrag en de bijbehorende emoties. Installeren van de verandering in je onbewuste.

In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste.

Kosten hypnotherapie stoppen met roken

De kosten voor deze sessie is 375 euro en duurt ongeveer 3 uur +.

Informatie over roken

Van de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder rookt in 2018 ruim een vijfde (22,4%). Een roker is iemand die aangeeft dat hij of zij weleens rookt. Van de volwassen bevolking rookt 16,0% dagelijks (niet in grafiek). Er roken meer mannen dan vrouwen. Ook het percentage dat dagelijks rookt is onder mannen hoger dan onder vrouwen; 18,4% van de mannen en 13,7% van de vrouwen. Van de totale volwassen bevolking kan 3,3% bestempeld worden als ‘zware roker’. Een zware roker is iemand die gemiddeld twintig of meer sigaretten of shagjes per dag rookt. In 2018 was het gemiddeld dagelijks aantal sigaretten en/of shag bij rokers van 18 jaar en ouder 9,8. (bron:Trimbos.nl).

Contact voor hypnotherapie en roken in Alphen aan den Rijn

Wil je stoppen met roken? Mijn contact gegevens in Alphen aan den Rijn zijn:

Centrumvangroei
Marketentster 37

2401 JE Alphen aan den Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.