Centrumvangroei

Stoptober- Aanbieding : Door Hypnotherapie ,in slechts 1 sessie van het roken af!!!

Wordt nu zelf expert in stoppen met roken!
Als Coach & Masterpractitioner Hypnotherapie, help ik u graag, om nu zelf expert, in het stoppen met roken te zijn en te blijven.

Zoals u wellicht weet is een expert iemand die in de praktijk al 100% fouten heeft gemaakt en die fouten ook onder de knie heeft gekregen.
Met andere woorden een expert heeft geleerd van de fouten die hij/zij zelf heeft gemaakt.
De beste formule, die ook steeds blijft werken, is uw eigen en definitieve besluit om als niet roker verder door het leven te gaan. Indien u steeds bij dit besluit blijft , om nimmer meer 1 sigaret in zijn/haar leven te zullen opsteken, zult u hierin slagen. Als coach/ gids help ik u graag  door dit proces heen.

 Voor alle duidelijkheid, ik neem alleen cliënten aan die daadwerkelijk het( besluit) hebben genomen om te stoppen met roken, dus als niet roker verder door het leven te gaan.
Rokers die dit( besluit) nog niet, hebben genomen,aanvaard ik niet als cliënt. Dat is zonde van de investering. Ik ben geen zachte heelmeester.

Het gaat per slot van rekening, om het grootste sierraad van uw leven, uw eigen gezondheid.
In gezondheid verder en zo lang mogelijk genieten, samen met uw dierbaren, dat is het doel. U mag van mij verwachten dat ik mezelf hierbij voor 100% zal inzetten om u te helpen om vanaf nu af zelf expert in het niet roken te worden/ blijven.
 ik verwacht van u als cliënt, uw 100% inzet, want succes halen we samen.

Wordt nu zelf expert in stoppen met roken! Stoptober-Aanbieding?  in slechts 1 sessie van ( 3 uur) van het roken af? Uw investering hiervoor bedraagt € 300,=.
Wilt u een afspraak  maken? Neem dan gerust contact  op via : www. centrumvangroei.nl
 te Alphen aan den Rijn of bel  even op 0621655997.

Tot gauw, u bent van harte welkom.