Centrumvangroei

(Top)sport en hypnose

Hypnose is uitermate geschikt om te werken aan bijvoorbeeld focus & concentratie vermogen, het bevorderen van zelfvertrouwen, je instelling verbeteren (mentaliteit). Eenheid binnen het team creëren en bewaken.

 De kracht en energie vinden op de “piek” momenten, in je innerlijke rust blijven, door je flow te volgen. In de flow zijn en dus wedstrijd perfect in een fractie van tijd van te voren kunnen lezen en bespelen, net als alles van zelf lijkt te gaan.

Ik hoor sporters vaak zeggen van ik ben niet in topvorm, door gebruik maken van hypnose krijg je inzicht hoe je bij je topvorm komt en waar die telkens weer oproepbaar is, want topvorm zit tussen de oren en met hypnose vindt je de juiste weg hier naar toe.

Het weghalen van mentale beperkingen of grenzen, alles vraagt om de juiste houding en de juiste instelling met hypnose kan jij jou juiste instellingen creëren die blijken te werken in de praktijk.

Hoe ga je om met tegenkrachten, tegenstanders en hoe kan je gebruik maken van de energie van je tegenkracht door in je core te blijven en er je voordeel van te maken.

Bevrijd de kampioen in jezelf, hypnose kan deze droom helpen realiseren dus laat je niet beperken en maak een afspraak!

In drie sessies pakken we je Topvorm of wens aan.


Sessie 1: Identificeren van je Topvorm/wens, We bereiden je onbewuste voor op de gewenste verandering. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Sessie 2: Wegnemen van overtuigingen en bijbehorende emoties. Installeren van de verandering in je onbewuste. Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

Sessie 3: In deze laatste sessie bevestigen we de verandering in je onbewuste. Deze laatste sessie duurt circa 1 uur.