Centrumvangroei

Medium

Medium Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Albert en ik ben medium. Ik ben al vanaf mijn geboorte spiritueel. Ik ontdekte al vroeg  mijn spirituele gaven, zoals Helderziend, Heldervoelend, Helderhorend, Helderwetend . Daarbij krijg ik als medium informatie door van mijn Gidsen. Het zijn Gaven die ik mee heb gekregen bij de geboorte. In mijn kindertijd voelde, hoorde en zag ik al direct hoe bepaalde zaken zouden gaan (af)lopen. Ook zag ik dingen die anderen niet zagen en had ik verschillende entiteiten om mij heen waar ik toen al mee kon communiceren.

Prognose van een medium?

Wilt u een jaarprognose? Ik kan voor u zien wat het jaar voor u in petto heeft.  Wilt u een karakter analyse? Vaak heb ik alleen een vraag en een naam van u nodig.
U kunt mij alles vragen op gebied: van liefde of relaties, tweelingzielen, werk, financiën, verhuizen, opleiding, of een andere levensvraag. Hebt u vragen over verleden, heden en toekomst, maak dan een afspraak! 

Afspraak medium?

Ik verricht mijn werkzaamheden als medium in Alphen aan den Rijn. Maak een afspraak door op onderstaande link te klikken.