Centrumvangroei

Praktijkles Esoterie

Spiritualiteit en esoterie zijn nauw met elkaar verbonden. Ze zijn allebei belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling. Is het bij spiritualiteit, dat je naar jezelf leert kijken. Bij esoterie, leer je van uit jezelf waar te nemen. Esoterie betekent dan ook “van binnen uit”.

Met spiritualiteit, kun je ook op een luchtige manier bezig zijn. Het lezen van boeken, het volgen van een cursus zoals yoga en het genieten van de natuur.

Als je de esoterie luchtig bekijkt en je doet er niet echt wat mee, dan neem je er alleen kennis van, maar je leert er niets van. Ga je het pad van de esoterie op, duurt dit pad de rest van je leven. Conclusie: je zult een completer en gelukkiger mens worden. Het is de levensuniversiteit van je zelf die je volgt. De natuurwetten of kosmische wetten vormen hierbij het pad van de 7 bewustzijnscentra’s  van ons hoger bewustzijn in onvoorwaardelijke liefde.

Als trainer/coach kan ik u begeleiden, om naar uw hoger bewustzijn te komen. Als gids loop ik naast u, zonder u in de weg te lopen op uw levenspad. Ik schijn u wat licht bij, zodat alles wat duidelijker voor u wordt. Als nieuwe tijds kinderen of indigo kinderen, zijn we voorlopers van het Aquarius tijdperk.

Lessen esoterie geef ik op basis van open inschrijving. Vanaf 10 inschrijvingen vangt steeds de nieuwe groep aan en gaan we aan de slag. De trainingen worden op het zelfde adres en in de grote zaal gehouden, deze zaal geeft plaats voor 40 tot 50 personen. Hebt u interesse?, infomeer naar de agenda, de voorwaarden en de tariefstelling.

Omgaan met HSP;
Het bevrijden van jezelf;
Lessen in innerlijke groei;
Wie ben ik?, Wat ben ik? Waarom ben ik?
Het in het hier-en-nu-zijn;
Hoe blijf ik bij mezelf?
Moeder aarde;
In de actie zijn en blijven;
Energielekken voorkomen;
Omgang met anderen;
Het ontdekken van je bewustzijnsbesef en De zeven bewustzijncentra;
Open onderwerpen die ter tafel komen aan de hand van de wet van 7, of uit de praktijk wenslijk zijn.