Centrumvangroei

Hoe ervaren anderen ons!

Shama
Lees verder
Vorig keer kwam alles uit. Nu hopen dat hij nu ook daad werkelijk de stap zet en het verleden los laat. Dankjewel
Melissa
Lees verder
Hele bijzondere ervaring! ❤ Met één sessie van een ernstige katten allergie af! Waar ik voorheen, in het ergste geval, een astma aanval kon krijgen en zomaar een week in het ziekenhuis kon komen te liggen. Kan ik nu zonder enige vorm van allergische reactie uren bij katten in één en dezelfde ruimte verblijven. Heel erg bedankt Albert!
More2life
Lees verder
Albert is spot on ! Met humor,doet hij je ogen openen, thx
Mark1978
Lees verder
Albert, dankje! Zonder informatie te geven komt er even uit jouw kant precies hoe het allemaal zit. Puur, zuiver en je weet precies waar je het over hebt. Dankje!
Radjin
Lees verder
Had erg veel stress en is verholpen en Alles klopte wat me vertelt werd ook voelden het goed en vertrouwd En ga nog zeker langs als het nodig is Dank je wel
Maria
Lees verder
Fijn gesprek. Fijne stem, komt snel tot the point. Voelt zonder veel info erg veel aan. Hoop van harte dat de vissen gauw bijten. Ik blijf rustig wachten. Laat het zeker weten als je voorspelling uit komt!
Lotus
Lees verder
Hoi Albert, Dank voor het fijne en zuivere gesprek! Graag neem ik je advies mee:-). Fijne avond, lieve groetjes.
Myrte
Lees verder
Hoi Albert, wat ben jij goed zeg! Waarom heb ik jou miet eerder ontdekt dacht ik opeens...top consult gehad en je bent super eerlijk in wat je ziet. Vond t een erg fijn gesprek en daarnaast ben je super aardig. Dank je wel ! Ga je zeker vaker bezoeken
Chirs
Lees verder
Albert, u bent een aangename persoonlijkheid, parallele voorspellingen gekoppeld aan de enkelingen die ik grote mediums noem.Ik zal verder nog je raad volgen, en ben honderd percent zeker van de goede uitkomst! Ik laat het je weten, en zet het op de site. groetjes, Chris
Wouter
Lees verder
Albert weet het goed te omschrijven. Ik voelde zijn energie binnenkomen en hij is aardig. Hij voelt het goed aan en weet jouw persoonlijke situatie goed uit te leggen! Zeker de moeite waard!
ChrisS
Lees verder
Albert, superdank voor jouw warme, vertrouwde en inspirerende sessie; echt een unieke ervaring. Het heeft mij in een bijzonder energieke en positieve flow gebracht; ready to conquer the future :-), thnxxx. Tot snel.

Revieuw plaatsen