Centrumvangroei

Wie ben ik?

Hypnotherapeut

Albert Desaunois

Vanaf 2007 ben ik als zelfstandig ondernemer gaan werken als trainer/coach medezeggenschap en freelance HR Manager. Direct na oprichting van mijn bedrijf kon ik in 2007 gaan werken als trainer/coach ondernemingsraden bij Defensie.
Ware interesse en betrokkenheid voor mens en organisatie lagen hier aan ten grondslag. Dagelijks zag ik om mij heen, hoe communicatie met mensen beter  zou kunnen verlopen.  Totdat de grote crisis van 2014 zich aan diende en ik al mijn opdrachten verloor omdat Defensie 1 miljard moest bezuinigen. In 2014 ging ik failliet, mijn relatie ging stuk, verloor mijn huis en mijn gezondheid was slecht door pure stress . Ik werd toen helemaal op mijzelf terug geworpen. En heb destijds  het besluit genomen om mezelf te gaan genezen, door middel van mijn eigen magnetische kracht. Dat verliep heel goed en na 3 jaar zelfgenezing voelde ik mij als nieuw.
Ik wilde ook weer  verder gaan met werk . Ik kreeg toen een droom/visioen dat ik uit alle banen die er zijn er 1 mocht kiezen, waar ik zelf echt blij van wordt.  Dat dit uiteindelijk spirituele groei, hypnose en magnetiseren zou zijn, kon ik nu wel begrijpen.

Het is altijd mijn harte wens geweest om mensen verder te mogen begeleiden of te healen. Maar ik moest dit eerst bij mezelf doen, om daarna anderen te mogen helpen. Om de reden ben ik in 2018 mijn  spirituele praktijk centrumvangroei  in Alphen aan de Rijn begonnen, na het voltooien van mijn opleidingen  tot hypnotherapeut, ben ik pas echt helemaal vrij en blij geworden en blijf ik mij op dit gebied ook steeds door ontwikkelenen specialiseren.

Natuurlijk leg ik als medium ook graag de tarotkaarten of symboolkaarten voor u. Ik kan voor u zien wat het jaar voor u in petto heeft.   U kunt mij alles vragen op gebied: van liefde of relaties . tweelingzielen, werk, financiën ,verhuizen, opleiding, of een andere levensvraag. Hebt u vragen over verleden, heden en toekomst u bent van harte welkom.

Wat heb ik persoonlijk aan de gouden driehoek medium, hypnotherapeut en magnetiseur toe te voegen? Dat is mijn rotsvaste geloof, dat wij als mens alle oplossingen voor de vraagstukken die later op ons levenspad zullen ontstaan, reeds bij geboorte in onszelf hebben meegekregen. Dat de ware helende kracht in ieder mens zit, en dat  u uzelf dit weer mag  herinneren om te ervaren hoe fijn het is om weer heel te zijn.

In dit proces, ben ik u gids/coach, die u naar deze kern toe brengt en u niet in de weg loopt, maar naast u, zodat uw eigen antwoord, op uw vraag bij u thuiskomt. Mijn eigenheid voeg ik hieraan toe, waarbij ik veel  combinaties maak van mijn gaven/ talenten en technieken. Daar voeg ik de nodige humor en liefde aan toe, die garant staan voor het  thuiskomen in uzelf bij centrum van groei. Wat mag u van mij verwachten?  De volle 200% inzet en liefde om vaak, in drie sessies u van uw probleem af te helpen. Wat verwacht ik van u? Het zelfde, 100 % inzet en uw besluit om het  waar te maken.